top of page

OM NORDIC CALL

Vi er et salgsbyrå som drives fra Litauens fantastiske hovedstad Vilnius. Vi leverer salgstjenester til våre kunder og hjelper dem med å oppnå vekst gjennom både nysalg og mersalg. Vi har bred ekspertise som strekker seg over flere bransjer, og vil garantert kunne hjelpe din bedrift med alle behov dere måtte ha både når det gjelder B2B- og B2C-markedet.

Som eneste callsenter i Vilnius tilbyr vi en spennende jobbmulighet til nordmenn som ønsker å oppleve byen som har blitt kalt Europas Silicon Valley. I Vilnius finner man en perfekt miks av gammeldags og moderne som vi er sikre på at mange vil forelske seg i. Byen har færre innbyggere enn Oslo, men er absolutt det man vil kunne kalle en storby som tilbyr alle de sosiale, økonomiske og kulturelle fordelene som kommer med bylivet.

Å drive det norske callsenteret vårt fra Litauen gir oss muligheten til å holde kostnadsnivået lavt slik at vi kan tilby bedre priser til kundene våre og bedre lønninger til våre dyktige og trofaste ansatte. Lavt kostnadsnivå kombinert med dyktige medarbeidere gjør at vi kan tilby tjenester av høy kvalitet til rimelige priser.

Våre salgskonsulenter og kundeservicemedarbeidere snakker selvsagt flytende norsk, og sluttkunden vil ikke en gang merke at de snakker med noen utenfor Norges grenser. I tillegg til gode kommunikasjonsevner har vi et ekstra fokus på å levere løsningsorientert service av høy kvalitet slik at vi kan holde andelen fornøyde kunder så høy som mulig. Våre ansatte får kontinuerlig ytterlige opplæring som sørger for at de alltid vil kunne utvikle sine ferdigheter. Dette er grunnen til at våre salgskonsulenter og kundeservicemedarbeidere er bland de beste i bransjen.

Work desk
Om Oss: About
bottom of page