top of page
Emailing

VÅRE TJENESTER

Våre tjenester: Liste

TELEMARKETING

Våre salgskonsulenter har omfattende erfaring og opplæring i salg av tjenester og produkter både direkte til sluttkunden (B2C) og til andre bedrifter (B2B). Uansett hvilken bransje din bedrift opererer i vil vi kunne hjelpe dere med å generere både nysalg og mersalg av tjenester og produkter. Våre telemarketing tjenester hjelper bedriften din med å vokse og utvide seg i et tempo som ikke ville vært mulig uten hjelp fra våre dyktige salgskonsulenter.

KUNDESERVICE

En av de vanligste årsaken til at bedrifter mister kunder er en mangel på tilfredsstillende kundeservice. Våre løsningsorienterte og imøtekommende kundeservicemedarbeidere vil sørge for at kunden føler seg hørt og får hjelp med eventuelle problemer de måtte ha. Vår kontinuerlige opplæring sørger for at vi har svært dyktige kundeservicemedarbeidere som fortsetter å bli utvikle sine ferdigheter hver eneste dag.

MØTEBOOKING

Kanskje den mest krevende delen av det å selge et produkt eller tjeneste er å i det hele tatt få muligheten til å presentere produktet eller tjenesten til kunden. Vi hjelper din bedrift med å åpne dørene til nye muligheter og gjør jobben lettere for dine selgere. Ved å ta oss av booking av møter med bedrifter eller enkeltkunder på vegne av din bedrift kan dine selgere fokusere utelukkende på det de kan best, nemlig å selge bedriftens produkter og tjenester til kunden. Når du først har prøvd våre tjenester for møtebooking vil du aldri se deg tilbake.

bottom of page